ISKOLD ISLATTE – DESSERT FRAPPE – HOT CHOKO/MOKKA

ISKOLD ISLATTE – DESSERT FRAPPE – HOT CHOKO/MOKKA

Sponsorende indlæg:

Kender du Farm Mountain Coffee deres kaffebønner kommer fra Mount Elgons bjergsider i Uganda – Bududa – Sironko – Kapchorwa – Kenya og Malawi.  Kaffen vokser fra 1400 -2000 meters højde, de arbejder personligt sammen med 933 farmerfamilier.
FarmMountain’s kaffe er klassificeret fra 1st til 3rd Cru, hvor 1st kaffe Cru er den absolut højeste og fineste kvalitet.

FarmMountain´s har 7 forskellige traditionel kaffe – Black Gold ristet -Blue Heaven ristet – Brown Longhorn ristet – Morning Rose ristet – Pink Mountain ristet -Warm Sunshine ristet – White velvet ristet.

Så har de 6 forskellige smags kaffer, jeg drikker både the og kaffe, og vil til enhver tid vælge kaffe med smag. følgende 6 varianter fås hos FarmMountain – Cream Caramel – Dark Chocolate – Finnish Liquorice – Irish Rhum Cream – Mamas Hazelnut – Mint Chocolat

Så kan man købe 2 slags Espresso – Pearl Espresso – Deep Espresso

Traditionel kaffe – smags kaffe og Espresso kaffe kan købes som hele bønner eller man kan vælge formalingsgrad – Stempelkande -kaffemaskine – Aeropress -Espresso -tyrkisk

Sidst men ikke mindst laver de Iced espresso 10 forskellige varianter, 16 shots i ½ liter flasker – Iced Espresso økologisk – Iced Espresso original – Iced Espresso Mint Chocolate – Iced Espresso økologisk koffeinfri – Icede Espresso iste Summer Dream – Iced Espresso iste Himalya chai – Iced Espresso iste Cool Mint – Iced Espresso Cream Caramel – Iced Espresso Irish Rhum Cream – iced Espresso Dark Chocolat

Jeg har fået tilsendt deres bedst sælgenede Iced Espresso som jeg har smagt og jeg må sige jeg er fan. når flasken med de 16 shots er åbnet holder den 14 dage på køl, skulle du have noget tilbage så frys dem til islatte eller den kolde frappe.

Espresso shots kan bruges til rigtig mange, skønne opskrifter

  • Iskold Islatte
  • Varm Choko Mokka
  • Dessert Frappe
  • Caffe Macchiato
  • Caffe con Panna
  • Caffé Coretto
  • Caffé Mocha

Jeg har her lavet en Islatte med flødeskum og cacao

  • 1/3 del ICED espresso cream caramel
  • 1/3 del mælk
  • 1/3 del cacao + 4-5 isterninger top med flødeskum og drys med cacaoSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *