MACARN ØKOLOGISKE SODAVAND

MACARN ØKOLOGISKE SODAVAND

Sponsorende indlæg

 

Dansk produceret sodavand, med økologiske råvare, ingen tilsætningsstoffer, konserveringsmidler eller ascorbinsyre.

Macarn luksus sodavand til drinks eller når du vil gøre lidt ekstra ud af det.

Macarn sodavand er en lille virksomhed som ligger i Skærbæk i Sønderjylland. Virksomheden drives af Jan og hans kone Camilla. Navnet Macarn er skotsk og betyder “Søn af Arne” Og Jan´s far hed Arne. Camilla og Jan var på bryllupsrejse i Skotland og blev vilde med landet. Virksomheden Macarn er 4 år gammel.

 

Macarn sodavand findes i 10 forskellige varianter Hindbær – Appelsin -Rabarber – Passion – Hyldeblomst – Lemon – Rose Lemonade – Bitter Lemon – Tonic – Ginger Beer.  Macarn sodavand leveres i gammeldags glasflasker med sort skruelåg og findes i 25 og 66 cl. og de flasker med sort/hvid label kan købes i Irma og hos Winefamly.com. Og de farvede etiketter kan købes hos Irma, Kvickly og SuperBrugsen – og de kommer også i Føtex og Bilka samt Meny i slutningen af april.

Passion sodavand i 66 cl kommer først i handlen sidst i April og kan købes i nogle Irma butikker. de små 25 cl er kun til cafeer og restauranter.  

Jeg syntes det er nogle rigtige fine sodavand og med nogle dejlige smage som smager af det som står på etiketten og som egner sig fint, til drinks eller når du vil have lidt mere luksus. På deres hjemmeside finder du en del drinks forslag. 

Jeg startede med at eksperimenterer med rabarber sodavanden, som vi fik sammen med en rabarber gin det smagt super skønt. opskrift kommer, så lavede jeg en Rabarber Mojito den passer fint til en lun sommer aften eller bar hvis du vil prøve noget andet

Find ops her http://madogblomster.dk/2019/04/20/rabarber-mojito/

Jeg skal lave flere drink med de andre og skal nok dele opskrifterene

Marianne Påsken 2019 GOD PÅSKE1 thought on “MACARN ØKOLOGISKE SODAVAND”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *