SPISELIGE BLOMSTER

FORLAG : Muusmann Forlag FORFATTER : Sylvester Andersen
UDKOMMET : April 2019
Sponsorende indlæg.
Spiselige blomster kan bidrage og løfte retter i det søde og det salte køkken, bogen her Spiselige blomster giver en grundig viden om spiselige blomster, hvilke kan bruges og hvor kan de plukkes, bogen er fyldt med et væld af opskrifter og ideer til hvordan blomsterne kan bruges i kolde og varme retter.
Sylvester Andersen som har skrevet bogen, har siden barnsben været med i køkkenet og kom meget naturligt i lære som kok, som 16 årig. Med en sølvmedalje fra kokkeskolen rejste han i 2012 til USA for at arbejde på toprestauranter i New York og dernæst ligeså i Danmark. Sylvester har en stor passion for små detaljer i maden og benytter meget spædeurter og spiselige blomster.
Nu er det forår og snart sommer det betyder at haven og skoven, er fyldt med spiselige blomster. Og enhver ret kan piftes op og præsenteres på skønneste vis.
Bogen spiselige blomster viser opskrifter til 4 personer og der er forretter – hovedretter og desserter. Lidt af hvad bogen byder på
FORRETTER
- Sprød vaffel med saltede kammuslinger og grønne jordbær
- Nye kartofler med brunet smør, solbærblade og kaviar
- Grillet hjertesalat med østers, sprødt kyllingeskind og karse
Hovedretter
- Saltbagt selleri med trøffelfriskost
- Grillet porre med brunet smør og friske hasselnødder
- Confiteret fasanlår med sort hvidløgs-babercuesauce
Desserter
- Hvide ribs og brombær med kærnemælkssne
- Kærnemælksmousse med danske hindbær
- Solbærmousse med yoghurtcreme og valnødder
- Karamelliseret æblepuré med æblesorbet
Mange af de spiselige blomster der findes er der foto af i bogen, der står lidt om hvor blomsterne findes eller dyrkning af dem, der står også lidt om opbevaring. Bogen har smukke inspirerende billeder