Livsstils blog om mad, blomster og borddækning

KIKÆRTE KARTOFFELSALAT

KIKÆRTE KARTOFFELSALAT

Kikærte kartoffelsalat er en dejlig måde at spise kikærter på og hvis du som mig godt kan lide kartoffelsalat, er det jo nem at kombinerer de 2 ting

Opskriften er til 4 personer

Start med at sætte kikærterne i blød dagen før.

INGREDIENSER

  • 1 dl kikærter
  • 500 g kartofler
  • 2 ½ dl ylette
  • 2 ½ dl cremefraiche
  • 2 tsk sennep
  • 2 tsk karry
  • lidt citronsaft
  • peber og salt
  • 1 snack peber

Bland ylette og cremefraiche med sennep, citronsaft, karry, salt og peber. Smag dressingen til om du vil have mere sennep eller karry i.

Kog kartoflerne og skær dem i tern når de er kolde, tilsæt så kartofler og kikærter, og snack peberen som også er skåret ud i små stykker, kom det op i dressingen og bland sammen. Pynt med spiseligeblomster eller purløg.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *