MIT HJEM ER MIT SLOT

MIT HJEM ER MIT SLOT

Dørene til denne smukke bolig og havemesse afholdes i dagene 29 Maj – 2 Juni 2019 i Haveselskabets Have ved Frederiksberg Runddel

Stedet er traditionen tro i Haveselskabets Have på Frederiksberg, hvor de for 24. år i træk slår dørene op til Danmarks smukkeste bolig- og havemesse. Jeg tror jeg har været der de sidst 15 år.

Messen har i år særligt fokus på de arbejdende værksteder, hvor du kan møde udførende kunsthåndværkere, heriblandt professionelle blomsterbindere, keramikere, kunstmalere og mange flere.


Blomsterdesigneren Annette von Einem har igennem de seneste seks år stået for messens kunstneriske
udsmykning. Annette von Einem er internationalt kendt for sin blomsterkunst og har vundet flere danske
og internationale priser for sine udsmykninger. I år har Annette valgt at arbejde med udsmykningen af MIT HJEM er MIT SLOT ud fra temaet Blomstrende Borde. Det glæder jeg mig meget til at se.

Jeg har altid mit kamera med og bliver meget inspirerede af udsmykningen, lidt lækkert til ganen får jeg også altid med hjem. samt blomster til haven.

Hvis du aldrig har været der inde så vil jeg klart anbefale det der er helt sikkert noget der falder i din smag.

Blomster fra danske gartnerier – Smuk interiør og boligindindretning – Foodtrucks og økologi – Fransk cafestemning – Havemøbler og haverum – Vintage og antikviteter – Gastronomi og delikatesser – Mode og velvære – Borddækning og blomsterkunst – Italiensk kaffevogn – Specialøl, gin og vinbar – Hjemmelavet is, kaffe, the og lækre kager – upcycling og bæredygtighed er bare noget af det messen MIT HJEM ER MIT SLOT byder på.

Den smukkeste Bolig og havemesse i de skønneste rammer

– Standardbillet 120 kr.

– Pensionister og studerende 100 kr.

– Handicappede betaler entré, men kan medbringe en medhjælper gratis.

– Børn under 15 år gratis adgang ifølge med voksen.

– Partoutbillet eller armbånd der giver adgang til udstillingen alle 5 dage koster 180 kr Tid

Tid 29. maj – 2. juni kl. 10-18 alle dageSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *