Livsstils blog om mad, blomster og borddækning

HAVREGRØD MED SVESKE OG BLÅBÆR

HAVREGRØD MED SVESKE OG BLÅBÆR

At spise grød om morgnen har været trendy i lang tid, det ligger også en god bund og mætter i lang tid.

Denne portion er til 2 personer

INGREDIENSER

  • 30 g havregryn
  • 1 ½ dl vand
  • Lidt salt
  • 2 Svesker hakket fint
  • 1 tsk Kanel
  • 50 g Blåbær
  • 2 Mandler hakket
  • 2 Hassenødder hakket

Start med at kog gryn og vand i en lille gryde til en let grød. Krydr med lidt salt. Tag grøden fra varmen. Vend de hakkede svesker og kanel i grøden. Drys med hakket mandel, hasselnød og top med blåbær. Server straks

TIPS – Sveskerne kan skiftes ud med daddel eller tørret abrikos



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *