RABARBER TIL SALT OG SØDT

RABARBER TIL SALT OG SØDT

FORLAG: Muusmann Forlag Forfatter: Søren Staun Petersen

UDGIVET : Maj 2019

Sponsorende indlæg

Bogen rabarber til salt og sødt starter med at Søren fortæller om sin passion for vores forårs bebuder rabarber, som nok er at finde i mange haver. måske stod den der da huset blev købt, eller man har fået en aflægger eller man har fået øjnene op for hvor nem og lækker en grøntsag den faktisk er.

Farmor mad med rabarber som trifli, grød, marmelade, saft og kompot kender de fleste nok, men bogen her rabarber til salt og sødt, disker op med mange andre ting, som man kan bruge dem til, de skønne rabarber med deres lange røde stilke og kæmpe grønne blade.

G&T med rabarbergin

Opskrifterene er delt op i salte – søde – kompot – chutney & relish og drikke

DE SALTE

 • Forårskartoffelsalat
 • Koteletter
 • Sursød wok
 • kylling med perlebyg

DE SØDE

 • Tærte med bagte rabarber
 • Forårsmarengs med skyrcreme
 • Rabarber-bananbrød
 • Rabarberchips

KOMPOT

 • Rabarberkompot med ingefær
 • Overnight-grød
 • Cheesecake
 • Pandekager

CHUTNEY & RELISH

 • Rabarberchutney
 • Rabarberrelish
 • Spicy hotdog

DRIKKE

 • Rabarbergin
 • Rabarbersaft med vanilje
 • Koriander-smash

Blondie med pistacie

Dette er et lille udsnit af nogle af opskrifterene i bogen, midt i bogen er der en fortælling om da Søren mødte rabarbermanden fra fyn, som leverer 40-50.000 bundter rabarber om året til hele landet, så køber du dine rabarber i en butik kommer de sikkert fra rabarbermanden. Der er også en fin historie om rabarberne hvor de menes at stamme fra og hvornår de kom her til landet.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *