PHILIPS HUE GO – UDENDØRS BELYSNING

PHILIPS HUE GO – UDENDØRS BELYSNING

Jeg har været så heldig at Philips (Signify) har kontaktede mig, og ville høre om jeg var interesseret i at modtage en pakke med udendørs belysning. da jeg har en dejlig overdækket terrase, som manglede lidt hygge lys, var jeg interesseret i det, med tanke på den sommer vi havde sidste år, hvor der var spanske temperature på terrassen det meste af sommeren. Jeg har længe kikket efter en passende lampe så det passede jo fint. Og Philips Hue belysning styres ved en app.

Pakken jeg modtog bestod af

HUE Lightstrip 5 meter – kan formes, bøjes og sættes langs paneler eller op på en væg.

HUE GO – En unik halvkugle som man kan have med rundt i haven hvor man har behov. den vil jeg bruge i mit orangeri til vinter.

HUE Bridge – Hjertet i Hue systemet som gør at belysningen kan styres via en app på mobilen.

Noget der styres via app er lige mig, og jeg skal da lige love for, at det nye belysningssystem fra Phillips er et skridt ind i den fagre nye verden, hvor jeg kan tilpasse belysningen til behovet, der er 16 milion farve kombinationer.Som spænder fra Varm hvid – til køligt dagslys, Man kan slå det hele fra, eller bare have 1 lyskilde tændt, man ændre på farvene fra varme og kulde, ændre styrken osv. Via sin app.

Hue Go på have bordet med app som viser nogle af alle farverne.

Lyskilden – Lightstrip outdoor har 25000h brændetimer, tåler temperature fra +45c — -20c. Lyskilden GO har 20000h brændetimer og bliver opladet inde via strøm der er ca 3 timers lys på en opladning.

HUE Go Lyser så fint op ude i orangeriet

Du kan læse mere her https://www2.meethue.com/da-dk/udendorsbelysning

Marianne @madogblomster haven 2019Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *