GRØN MAD LET AT LAVE

GRØN MAD LET AT LAVE

FORLAG : Linndhart & Ringhof

FORFATTER : Marianne Kastberg & Kirsten Høgh Fogt

UDKOMMET : medio juni

Pris 199.95

sider 201 over 100 opskrifter

Modtaget i gave

Grøn mad let at lave – er en bog med over 100 grønne opskrifter for dig der gerne vil spise mere grønt i hverdagen, bogens opskrifter er inspireret af sydeuropæiske, mellemøstlige og asiatiske køkkener, da disse køkkener har traditioner for vegetarisk mad. Grøn mad og kødfrie dage vinder mere og mere frem, også hos os så en bog fyldt med grønne retter passer fint ind i vores liv, da vi har flere kødfrie dage om ugen. Men jeg er vokset op med klassiske retter (farmor mad) med kød dagligt, derfor er alle opskrifter med grønne retter meget velkommen her på adressen.

Grøn mad let at lave er opdelt i forår – sommer – efterår – og vinter bagerst i bogen er der en oversigt over grøntsagerne som er i sæson de forskellige måneder.

Et lille udpluk af nogle af de grønne opskrifter, fra Grøn mad let at lave.

FORÅR

 • Asparges med salsa verde
 • Flødekartofler med rodfrugter
 • Karrypasta
 • Spanakopita
 • Grøntsagskarry med asparges ofg kokosmælk

SOMMER

 • Bagte løg
 • Gratineret pasta
 • Grøntsagslasagne
 • Bygotto med grøntsager
 • Pasta pesto med grønt

EFTERÅR

 • Tomatrisotto
 • Rodfrugtlasagne
 • Svampefaseret squash
 • Pirogger med fyld
 • Flødekogte rødbeder

VINTER

 • Karrykål med rodfrugter
 • Rødbedebøffer
 • Grøntsagskarry med vintergrønt
 • Dhal med raita
 • Frittata med svampe og palmekål

Efter hvert årstids afsnit er der nogle sæson salater, bagerst i bogen findes 13 basisopskrifter.

Danskernes madvaner er de seneste år blevet grønnere og grønnere, og flere og flere køber grøntsags kasser. Så kogebøger med grønne retter har fået meget hyldeplads sammen med bagebøger hos boghandlerne.

Marianne Kastberg er kogebogsforfatter. Kirsten Høgh Fogt er ernærings- og husholdningsøkonom og viceforstander på Suhrs Højskole Madakademiet. Sammen står de bl.a bag de seneste udgaver af kogebogs klassikeren God mad let at lave, det er en bog som vi bruger meget og vi har slidt et eksemplar op og er på andeteksemplar, som vi har haft siden 2007, så jeg tænker også at Grøn mad let at lave vil blive inspiration hos os.

Marianne @madogblomsterSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *