MARENGSKYS

MARENGSKYS

I forbindelse med mit barnebarn skulle navngives, skulle jeg lave marengskys, sikke en mulighed, så kunne jeg også, lege med mine nyindkøbte tyller. At lave marengskys er en god måde at se tyllerne på hvilken blomst eller top kan laves med den enkelte tyl.

INGREDIENSER TIL 20-25 STK

4 æggehvider

200 g flormelis

½ tsk salt

En sprøjtepose – en tyl – pastefarve

Start med at tænde ovnen på 115 grader. Pisk så æggehviderne med en elpisker eller på en røremaskine, jeg bruger røremaskine, pisk indtil æggehviderne danner små toppe, jeg pisker ca 10 minutter, tilsæt herefter flormelis lidt ad gangen, mens der stadig piskes. til sidst kommes salt i, og der sluttes med at tilsætte farvestof/pastafarve.

Fyld marengsmassen i en sprøjtepose med tyl, form herefter de marengskys som tyllen indbyder til.

Bag marengskyssene i den forvarmede ovn, midt i ovnen, ca 45 minutter, lad marengskyssene køle af på bagepladen og kom dem i en kagedåse.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *