JULEINSPIRATION

JULEINSPIRATION

Torsdag den 19 September, var jeg så heldig at jeg fik lov til at deltage i juledemonstration på blomsterskolen Vilvorde. Det var https://www.2have.dk/ som sørgede for at jeg måtte deltage. Og der var megen juleinspiration. Tørrede ting var absolut noget der blev vist meget af og der er meget i naturen lige nu, så det er om at komme ud og samle ting til julens dekorationer.

En anderledes adventskrans som består af en del tørrede ting – fyrnåle, tørrede solsikker og fyr grene. Samt smukke kegleformede grønne laklys, hvis du bruger lak lys for første gang, er det vigtigt at du fjerner lak kraven når du slukker lysene.

Flotte potter fra 2have tilført karry farvede lys. Er du ikke til alm. adventskranse er 4 lys i smukke potter, en fin måde at lave advents hygge på.

En kalender krans med 24 lys lavet med indfarvet tørret parykbusk, og flotte orange lys.

En fin kogle krans med smukke tørrede blomster -Helichrysum bractetum og græsser.

Endnu en smuk adventskrans, med tørrede græsser og sølvkugler, og 2 lys til hver søndag.

Som du kan se syntes de dygtige blomsterdekoratører fra Vilvorde at julen 2019 skal være, Karry – Grå – Orange og bordeaux. Der er ingen tvivl om at julen skal vises frem med tørrede blomster enten som naturfarvede elle indfarvede blomster og græsser i fine farver.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *