Bonduelle 6 Nye produkter

Bonduelle 6 Nye produkter

De fleste kender Bonduelle fra deres små dåser med ærter – majs – bønner – ærter og karotter. Nu har den fransk familieejet virksomhed valgt at introducere en spændende nyhed, nemlig nye bønneblandinger. De seks nye varianter af bønner, linser og grynblandinger kommer i bløde der er lette at opbevare og lige til at tage med på farten.

Posernes indhold af bønner, linser og gryn er dampet og indeholder dermed ingen væske i modsætning til mange andre produkter, der er pakket i væskefyldt emballage. Det betyder, at de bevarer deres naturlige smag og struktur og med fordel kan tilføjes direkte i gryderetten, suppen eller salaten.

Vores nye produkter er udviklet specielt til den sundhedsbevidste forbruger og til mindre husholdninger. Produkterne er pakket i poser af 150 gram, hvilket er ideelt til en enkelt eller to personer. Og så er alle produkterne både økologiske og helt uden tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler, siger Claudia Schiffhauer, Marketing Director hos Bonduelle Nordics, Retail & Foodservice.

  • Økologiske røde kidneybønner
  • Økologiske kikærter
  • Økologiske sorte bønner
  • Økologiske Linser
  • Økologiske linser og gryn
  • Økologiske bønner og gryn

De nye produkter fra Bonduelle er nu at finde i Bilka og Føtex. og lanceres i løbet af september også i Meny, Spar, Løvbjerg og på Nemlig.com. Nyhederne vil også kunne findes i Netto og Rema1000 i udvalgte perioder.

Om Bonduelle Bonduelle er en fransk familievirksomhed, der blev grundlagt i 1853 med målet om at sætte definitionen på en “sund livsstil” gennem plantebaseret diæt. Ved at prioritere innovation og holde et langsigtede perspektiv har Bonduelle-gruppen udvidet sin virksomhed og tilstedeværelse globalt. I dag forvalter virksomheden over 128.000 hektar grøntsager over hele verden og produkterne sælges i 100 lande under forskellige mærker. Bonduelle er eksperter på landbrug og med 54 landbrugsområder og produktionsanlæg, producerer virksomheden fødevarer af høj kvalitet fra afgrøder, der dyrkes tæt på forbrugerne. Bonduelle er en del af Gaïa non-financial performance index og employee shareholder index (I.A.S.)Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *