Healthy fryer fra OBH Nordica

Healthy fryer fra OBH Nordica

Modtaget i gave

Med en healthy fryer, kan der tilberedes retter, uden at brug af så meget fedtstof som man plejer at bruge, til retterne. Altså en sundere måde at tilberede maden på. Lav retter som kylling – pomfrit´s – laks -forårsruller – lasagne – grøntsags frites, og meget andet, der kan laves alt som tidligere er lavet i ovn/frituregryde.

Den hurtige cirkulerende luft gør at maden får en sprød overflade og en fantastisk mør og saftig konsistens indeni. Der bruges ca 80 % mindre fedt med en Healty fryer end en almindelig frituretreger med olie. Luften i en Healthy fryer cirkulerer betydeligt hurtigere end i de fleste varmluftsovne, hvilket betyder, at tilbredningstiden oftest er kortere end en alm ovn.

Et stort ekstra plus er, at der bliver mindre mados i køkkenet i forhold til når der steges eller frituresteges.

Paprika gulerods fritter lavet i airfryer til 2 personer 4-5 gulerødder del guleroden og skærer den i 5 cm lange stave. 1 spsk olivenolie 3 spsk paprika lidt salt. Vend gulerods fritterne i olien og tilsæt paprika og lidt salt. – tilberedes i Healthy fryer i ca 12-15 minutter.

Stegt kylling lavet i Healthy fryer – vores kylling var på 1300g, der blev brugt 20g smør, den fik en time, vi vendte den 4 gange. Hele kyllingen var sprød og det tog 5 minutter at vaske Healthy fryer kurven af. vi var meget begejstrede.

Marianne @madogblomsterSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *