Gin opskrifter på gin, tonic og cocktails

Gin opskrifter på gin, tonic og cocktails

FORLAG : Lindhardt og Ringhof

FORFATTER : Jesper Schmidt

UDKOMMET : 10 oktober 2019

SIDE ANTAL 200

VEJL. UDSALGSPRIS 299,95 Kr.

Modtaget i gave

Pressemeddelesen. Gin skal ikke altid kun ledsages af tonic. Med gin i glasset er der nemlig uanede muligheder for at mixe skønne cocktails og drinks. Kok og ginentusiast Jesper SChmidt viser her i bogen hvordan.

Ginfestivaler, ginsmagninger og ginfora på nettet. Gin er efterhånden ved at være en lige så stor smagssag som vin og øl. og mange restauranter har rigt udvalg af ginmærker på menukortet. Danskerne har i den gra fået øjnene op for gin.

Jesper Schmidt er uddanet kok og har rettet sit fokus på smag, hvilket han bruger i baren, hvor han leger med smagskombinationerne. I sin nye bog guider han til vidunderlig smagsoplevelser i drinksglasset med gin i hovedrollen og giver sine bedste fif og tricks, der sikre succes i hjemmebaren.

Gin matches i bogen både med juice, soda og tonic, og derudover viser Jesper Schmidt, hvor let man kan lave sin egen gin og sin egen tonic, der kan tilsættes forskellige smage fx bær, frugt, krydderier, urter og grønt selv billig gin kan med få ingredienser trylles om til overraskende oplevelser.

Lidt fra bogens bagside : Denne bog indeholder opskrifter på de dejligste drinks og cocktails med gin. man får masser af viden om, hvilke smage, der passer godt sammen, så man få det bedste ud af sine drinks, man får opskrifter på hvordan man laver sin egen gin og tonic, og selv billig gin kan med få ingredienser trylles om til overraskende og smagfulde oplevelser -det er bare om at komme igang.

Mit indtryk af bogen : En rigtig lækker bog med masser inspiration. Meget flotte billeder af drinks, en lille historie knyttet til hver drink om hvor drinken stammer fra. Opskrifterene er nemme at gå til. Bogen starter med at fortælle lidt om smage, og hvilke gin der benyttes til bogens opskrifter. Der er også en fin smagsoversigt over hvilke smage der er i de forskellige drinks opskrifter. Der er 50 forskellige drinks opskrifter. Der er mange som jeg skal prøve her i efteråret, i starten af bogen er der forslag til forskellige forslag til at infusere sin gin. med forskellige smage. Der er også opskrifter så man selv kan lave bassissirup og tilsætte det til danskvand, således laver man selv Tonic.

Lidt af opskrifterne :

  • Rabarber G&T
  • Sommer i norden
  • Orangetang
  • Golden Lemon
  • Ginger Winter
  • Coco Tom
  • Pink Berliner

En rigtig skøn bog for alle der som mig er vild med Gin.

Marianne

Instagram – @madogblomster

Facebook – Fru-PoulsenSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *