Falmet skønhed – ideer til udsmykning med tørrede blomster

Falmet skønhed – ideer til udsmykning med tørrede blomster

FORLAG : Koustrup & Co

FORFATTER : Dorthe Kvist

Udkommet : Oktober 2019.

Sideantal 192 sider indbundet.

Vejl. Uds. Pris kr 248

Modtaget i gave

Pressemeddelsen. What is perfektion? Og p[ hvilketstadcie er en blomst allersmukkest? Ligesom i den smukke natur, er alt ikke p[ sit højeste hele tiden, forfald er en del af den naturlige cyklus, og skønhed findes i alle stadier. Arbejdet med tørrede blomster er måde at hylde naturens skønhed og forfald. Med denne bog om tørrede blomstret viser Dorthe at blomster har et liv efter døde.

Som en forlængelse af den bæredygtige tankegang kan man ogs[ recycle blomster. Tørrede blomster er en m[de at spare på resurserne, at genbruge, og at gøre op med brug og smid væk kulture. Bogen gennemgår tips til, hvilke blomster der kan tørres, hvor de kommer fra i naturen, haven,eller fra fremmede lande, hvor meget m[ man samle i naturen samt metoder til at tørre og gemme dem. Her er også masser af inspiration til, hvad man stiller op med blomnsterned i dekorationer, kranse, terrarier, buketter og kunstneriske installationer, alle med DIY-vejledninger.

Dorthe Kvist er indehaver af Meltdesignstudio, have designer, og forfatter til en hel række bøger om have. Hun er kendt fra flere TV programmer på tv2 fri og go´morgen Danmark. Hun styler, holder foredrag og workshop, altid med udgangspunkt i det botaniske univers.

Bogen fortæller lidt om hvordan bogen bruges – hvilke blomster egner sig til tørring – Dorthe beskriver forskellige metoder til tørring. Bogen er rigt udsmykket med fine DIY billeder og ved hver ny dekoration er der illustreret sværhedsgraden.

Bogen indeholder forskellige dekorationer

Opsatser

Dekorationer på fade og glas

Kranse

Vægdekorationer

Hængende dekorationer

Portaler

Buketter – til fest – dekorationer med lys – Værtindegaver

Marianne

@madogblomster følg gerne med på Instragram

Facebook -Fru-Poulsen2 thoughts on “Falmet skønhed – ideer til udsmykning med tørrede blomster”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *