Bananpandekager

Bananpandekager

Hjemme hos os er vi vilde med bananpandekager i weekenden. Hvis jeg ser vores lokale købmand har bananer på tilbud, køber jeg altid. Jeg laver tit en stor portion og fryser dem ned

INGREDIENSER 2 Bananer modne eller frosne 3 æg. 1 dl havregryn. 1 dl hvedemel Lidt salt. Olie eller smør

Blend bananerne og kom herefter de andre ingredienser i og blend til dejen der jævn.

Opvarm panden med lidt olie eller smør. Brug ca 1 ½ spsk fuld dej til hver pandekage. jeg bruger er blinis stegepande, hvis du bruger alm stegepande glatter du dejen lidt ud til passende størrelse, bag dem ved middelvarme, vend dem jævnligt. Og server dem med lidt vanilje skyr og frisk frugt, eller sirup.

De kan sagtens spises kolde eller fryses ned.

Marianne

Instagram – @madogblomster

Facebook – Fru-Poulsen



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.