Pixis kager

Pixis kager

FORLAG : Lindhart og Ringhof

FORFATTER : Christel Pixi

UDKOMMET : 5 November

SIDEANTAL : 168 Sider

VEJL. UDS. PRIS KR 249,95.

Modtaget i gave

PRESSEMEDDELSEN

Christel Pixi ret dessertkøkkenet og optræder fast i studiet i GO’ Morgen Danmark. Og hun var med i VMD sæson 2019. I bogen her viser hun, hvordan man bager overdådige kager, der ofte er inspireret af det amerikanske køkken. Kager hvor der ikke er sparet på noget.

I denne bog har Christel Pixi alle favoritterne med: Her er både Amerikanske Pandekager, Doughnuts, Blåbærscones og en klassisk New York- cheesecake eller den helt vildt generøse version med saltkaramel.

Men også mindre kager som muffins med citronog birkes, poptarts og cookies med skumfiduser og kokos. Og ikke mindst de lækkre klssiske tærter som pecan pie, den overdådige Mississippi mud pie og saltet carmel chocolate pie.

Pixies kager er en skøn bagebog for alle i familien, der leder efter nye søde snaskede eventyr i køkkenet.

MIT INDTRYK AF BOGEN

En rigtig dejlig bog, hvor bageglæden betyder mere end det visuelle, opskrifterene er nemme at tilgå. Der er et bilede af hver ting som fremstiller det bagte fint uden at være for opstillede. Bogen stater med gode basisopskrifter bla. på mørdej og vaniljeekstrakt. Så er der tips og opskrifter på Pandekager.

PANDEKAGER

 • Havrepandekager
 • Æblepandekager
 • Chokoladepandekager
 • Jordbærpandekager

MUFFINS

 • Rocky Road Muffins
 • Muffins med citron og birkes
 • Doghnutmuffins
 • Godmorgenmuffins
 • Dulce De Leche Bananmuffins

TÆRTER

 • Mississippi Mud Pie
 • Beach Pie
 • Apple Pie
 • Banoffee Pie

COOKIES

 • Pixi Coconutty Cookies
 • Lemon Creame-Cheese Cookies
 • Snickerdoodle Cookies
 • Confetti Cookies

SCONES OG SHORTCAKES 6 LÆKKERE OPSKRIFTER

CHEESECAKES

 • Cheesecake med saltet karamel
 • Blåbærcheesecake
 • Hvis Chokoladecheesecake med hindbærhvirvler

Sidst i bogen er der 2 opskrifter på doughnuts de snasket som laves i olie

Bagerst i bogen, Har Pixi lavet en indholdsfortegnelse der hedder Opskrifter med – Cremet Peanutbutter – Lækker Chokolade – Sprød mørdej – Knasende kiksebund – Smagfulde bær – Søde bananer – Aromatiske æbler. Smart og overskueligt og en nem måde lige at få et overblik.

Marianne

@madogblomster følg gerne med på Instragram

Facebook -Fru-PoulsenSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *