KONDITORKAGER ALLE KAN BAGE

KONDITORKAGER ALLE KAN BAGE

FORLAG: People´sPress

FORFATTER: Katrine Foged Thomsen

UDKOMMET : 25 Oktober 2019

SIDEANTAL: 160 sider

VEJL. PRIS : 249,95

Modtaget i gave

PRESSEMEDDELSEN OG BAGSIDEN

I bogen Konditorkager alle kan bage presenter konditor og dommer fra `Den store bagedyst; Katrine Foged Thomsen. De mest populære konditorkager som ikke er sværereend selv de mindste kan være med til at bage, samle og dekorere dem.

Bogen indeholder over 30 opskrifter , der kan fremtrylles på blot en til halvanden time i familiens køkken. Hver kage smager fortrinligt og vælger man de bedste råvare, kan resten nærmest føles som en leg. Der er mange kendte klassikere, et par nyfortolkninger og lidt mere avancerede kager til den store fest.

Pynten er vigtig på en konditorkage og noget af det de fleste børn elsker at være med til. Der er gode enkle råd til at pynte med chokolade, marcipan, fine farver på overtræk og glasur samt festligt og smukt drys.

MIT INDTRYK AF BOGEN

En rigtig dejlig kage bog, som starter med at Katrine fortæller lidt om sig selv og hvordan hun kom igang med konditorfaget. Dernæst er der gode grundopskrifter, bogen Konditorkager alle kan bage er rigt illustreret med smukke billeder af kagerne. De fleste af opskrifterene er til 6 personer.

DER ER 10 GRUNDOPSKRIFTER.

 • Mørdejsbund
 • Italiensk Marengs
 • Smørcrem
 • Vaniljecreme
 • Marcipanovertræk

KAGE OPSKRIFTER DER ER 19 STK.

 • Jordbærkage
 • Kajkager
 • Træstammer
 • Tivolikager
 • Kartoffelkager
 • Kransekage med nougat

KAGER TIL DEN STORE FEST DER ER 9 STK.

 • Rabarbertårne
 • Citrontærte
 • Mississippi mud pie
 • Jordbærvandbakkelse
 • Banan-blåbærroulade

Det er en bog jeg absolut vil komme til at bruge meget, da mange af mine ynglingskager er i bogen Konditorkager alle kan bage.

Marianne @madogblomster – Facebook – Fru-PoulsenSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *