Möller´s tran med æblesmag

Möller´s tran med æblesmag

2 stk nyheder modtaget i gave

Hjemme hos os tager vi hverdag et lille glas möller´s tran vi har været meget glade for den med frisk smag af citron.

Nu udvider Möller´s tran deres sortimentet med en ny – frisk smag af æble og de har således 4 slags – Møllers Tran ÆbleMøller’s Tran NeutralMøller’s Tran CitrusMøller’s Tran frugtsmag

Möller’s tran æble er lavet af norsk arktisk torsk fra Lofoten og Vesterålen. Möller’s har altid haft fokus på kvalitet. Derfor har Möller’s som en del af kvalitetsprogrammet, tilsat naturlige antioxidanter (tocopheroler), som beskytter omega-3 fedtsyrerne i tranen. Således får du et bedre produkt fra den første til den sidste dråbe!

Hvis du ikke er vild med at drikke din morgen spids i et lille glas – finder du masser af inspirerende opskrifter på https://www.mollerstran.dk/den-originale/opskrifter/

Jeg har modtaget 2 stk i gave og vi har nu smagt den, den er dejlig frisk i smagen. Den kan absolut anbefales, jeg har før prøvet andre fiskeolier og jeg får/fik opstød i løbet af dagen som smagte meget af fisk, det er ikke noget jeg får ved Möller´s Tran.

Hjernen og hjertet er vitale organer, og det er vigtigt at vi passer godt på dem hele livet. Möller´s Tran har et højt indhold af omega 3 fedtsyrer DHA og EPA og indeholder derudover også både A-, D- og E-vitamin. Den essentielle omega 3 fedtsyre DHA bidrager til vedligeholdelsen af en normal hjernefunktion.

Bæredygtig produktion

Møller’s Tran er certificeret af den internationale non-profit-organisation Marine Stewardship Council (MSC). MSC anerkender og belønner bæredygtigt fiskeri og bidrager til at skabe et mere bæredygtigt marked for fødevarer fra havet.

Det blå MSC-mærke på Møllers Tran-flaskerne er et bevis på, at råvaren kommer fra et vildtfanget fiskeri, som er uafhængigt certificeret efter MSC’s videnskabsbaserede standard for bæredygtigt fiskeri. Derudover betyder det også, at råvarerne kan spores tilbage til en bæredygtig kilde.

Møller’s Tran med æble smag kommer i 250 ml. til vejl udsalgspris 114,95 kr. og 500 ml. til vejl. udsalgspris 209,95 kr.

Marianne Poulsen

Instagram – @madogblomster

Facebook – Fru – Poulsen2 thoughts on “Möller´s tran med æblesmag”

 • Har taget Møllers tran med citrus smag dagligt i en del år.
  Købte forleden en flaske med æblesmag i Rema 1000.
  Den smager efter vores smag meget kunstigt og med en dårlig eftersmag.
  Kh fra Nils og Sonja i Hørsholm /DK

  • Hej Sonja

   Møllers tran med citrus er også god, men jeg kan godt lide den med æblesmag,
   jeg syntes den har smag af de grønne æbler. Granny smith.
   Tak fordi i læser med Niels og Sonja – i Ønskes en rigtig god dag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *