TØM GRØNTSAGS SKUFFEN – KARRYKÅL

opskriften indeholder reklame
Hjemme hos os smider vi næsten ikke noget mad ud, jeg finder på måder at bruge alt på – denne grøntsags ret er så nem og passer til meget forskelligt kød.
Tøm grøntsags skuffen. tilsæt ½ hvidkål og noget bouillon, lidt hvidløg, karry og kokosmælk.
Ingredienser til karrykålen
½ hvidkål snittet
4 gulerødder snittet
1 porre
2 forårsløg – 2 fed hvidløg
1 bakke championer
Karry – 1 dåse kokosmælk
Salt og peber
½ L bouillon
Start med at rist karry af på panden, tilsæt hvidkålen, forårs løg, hvidløg og porre, svits det så det falder sammen, tilsæt så gulerødderne. På en anden pande steges champignonerne.
Tilsæt championer, kokosmælk og ½L bouillon Jeg har brugt Herbamara grøntsagsbouillon fra https://www.avogel.dk/ og Lad karry grøntsagerne simre ca 15 min.
Server karrykålen til kyllingfilet.
GOD FORNØJELSE – Marianne Facebook – Fru-Poulsen