MISSION SUND MAD

MISSION SUND MAD

LET LÆKKERT OG LYNHURTIGT – 100 AF MICHELLES BEDSTE OPSKRIFTER

FORLAG: Politikens Forlag

FORFATTER: Michelle Kristensen

Udkommet 27 december 2019

Antal sider 195 – indeholder 100 af Michelles bedste opskrifter.

Vejl udsalgspris 270 kr

Modtaget i gave.

Michelle Kristensen skriver bag på sin bog Mission sund mad, At hun har prøvet alle slankekure, det har jeg ikke endnu, men jeg må indrømme at, der er sneget sig et 2 cifret antal kilo på de sidst par år. Så jeg vil starte 2020 med at ændre nogle spisevaner. Og jeg kunne godt trænge til lidt ny inspiration til sund og let mad, og tit bruger jeg de samme retter igen og igen.

PRESSEMEDDELSEN OG BAGSIDEN

Mission sund mad er Michelles første opskriftsbog til dig der hverken vil gå på kompromis med smag eller sundhed, når du skal spise. Bogen indeholder 100 af Michelles bedste opskrifter med lavt kulhydratindhold og masser af smag – og de fleste kan endda laves på under 30 minutter. Med andre ord: sund og slankende mad til den travle hverdag. Over 70.000 mennesker har deltaget på en MK camp, og det har givet Michelle et unikt indblik i, hvilke retter vi savner, når vi begynder at leve sundere og eventuelt også smide nogle kilo. Netop de retter har Michelle givet et sundt tvist, så de er blevet MK-venlige. Det betyder, at de mætter godt, er blodsukkerstabiliserende og rige på grøntsager og gode næringsstoffer. På den måde får du både mere energi og mindre trang til søde sager, og du vil oven i købet tabe dig, hvis du har et ønske om det.

MIT INDTRYK AF BOGEN:

En dejlig bog med nemme overskuelige opskrifter, uden brug af ingredienser som er svære at få fat i. Flotte billeder til hver opskrift, hver opskrift er piftet op med et tips, til om der kan bruges andre ingredienser, om retten er fryse egnet, eller om opskriften kan bruges til andet.

Bogen Mission sund mad starter med at man får et indblik, i MK principperne, hvad skal man spise – måltider – proteinkilder – fedtkilder – kulhydrater – faste dag og basislager. Så er bogen inddelt i opskrift kapitler.

LIDT AF HVAD DER ER AF OPSKRIFTER I BOGEN:

BRØD – der er 12 forskellige sunde opskrifter

 • Brødmuffins
 • Bønneboller
 • Hyttebrød
 • Kikærtebrød
 • Gulerodsbrød

DRESSINGER OG DIP – der er 9 skønne dressinger og dip

 • Tomathummus
 • Korianderpesto
 • Peanutdressing

MORGENMAD – der er 15 opskrifter

 • Hytte – skyr
 • Havregrød
 • Go green´n nuts
 • Grødbrød
 • Grønne pandekager
 • Arme riddere

FROKOST – der er 16 spændende opskrifter

 • MK- toast
 • Salte vafler
 • Kikærtesalat
 • Krydrede deller
 • Fafel -wrap

MELLEMMÅLTIDER – der er 13 opskrifter

AFTENSMAD – der 23 opskrifter til spændende retter.

 • Kylleryllegryde
 • Rodfrugtomelet
 • Tomattærte
 • Spidskålslasagne
 • Grønpizza

DESSERTER OG SØDT – 12 søde opskrifter

 • Mandelsmør
 • Choko – nøddesmør
 • Chokocrunchkage
 • Jordbær – kokosdrøm

Der er mange dejlige opskrifter som jeg glæder mig til at prøve, det er skønt med ny inspiration til nye sunde retter.

Marianne Poulsen @madogblomster –  Facebook – Fru-Poulsen

Billedresultat for smileySkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *