BLÅT JANUAR BORD

BLÅT JANUAR BORD

Blå blå et blåt januar bord, kender i det når nogle lige melder sin ankomst, forleden fik jeg travlt med hurtigt at dække et bord. heldig vis, havde jeg nogle af de smukke blå stribede primula Zebra Blue som kommer fra gartneriet Pedersen som jeg besøgte her i januar – læs oplægget her http://madogblomster.dk/2020/01/18/foraarsbebuder-de-skoenne-primula-og-loegplanter/

Ingen du da jeg er meget øm over for duge der ikke er strøget, når jeg ser andre som har duge liggende som ikke er strøget, syntes jeg der er ok, men jeg kan ikke vænne mig til at selv dække et bord uden strøgen dug 😀

4 Små blå primula Zebra blå – blandet blå lys og 3 små kongelige drenge figurer – smukke glas og blå stofservietter.

Marianne @madogblomster Facebook – Fru PoulsenSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *