K FOR KAGE

K FOR KAGE

FORLAG: People´s Press

FORFATTER: Sara Nersting

UDKOMMET: Oktober 2019

SIDE ANTAL : 113

VEJL. PRIS 199,95 DKK. −.

Modtaget i gave

PRESSEMEDDELSEN OG BAGSIDEN

Kage for enhver smag og alle ambitions niveaue, i K for kage kan alle være med, når Sara Nersting deler ud af sine yndlingsopskrifter på nemme kager. Lær at lave den perfekte brownie, søde kartoffelkager, en overdådig pandekagekage, fine lakridsmacarons, de flotteste unicorn-kager og mange andre lækre kreationer.

Saras opskrifter passer til både små og store, hvis du har mod på mere avanceret udgave af opskrifterne, giver Sara også tips og tricks til pynt som smukke marengstoppe, moussebomber, flødebolletopping og andet fint og smagfuldt pynt. Du vælger selv sværhedsgraden og er uanset alder sikret sjove timer i køkkenet!

Sara Nersting er iværksætter og kage entusiast. Hun startede sin første virksomhed som kun 8 årig. Da hun var 12, sikrede hun sig over 600.000 kr. i finasering fra Løvernes hule til sit online kageunivers kforkage.dk der sælger alt man kunne ønske sig til sit kagekøkken.

Bogen stater med tips og tricks – alle opskrifter i bogen kan benyttes af personer med mælkeallergi, da mælken i opskrifterene kan skiftes ud med rismælk, soyamælk samt Becel.

Bogen indeholder 25 opskrifter

LIDT AF OPSKRIFTERENE – GRUNDOPSKRIFTER

  • Smørcreme
  • Chokolade-ganache
  • Pund til pund kage med citron
  • marmorkage

OPSKRIFTER

  • Kartoffelkager
  • Lakridsmacarons
  • Citrontærte
  • Hindbærsnitter
  • Unicorn – kager

K FOR KAGE er rigtig fin bog, med opskrifter som er nemme at følge, og til hver opskrift er der et billede, af kagen, billederne er meget tro mod den som vil bage kagerne, hvor ambitionsniveauet er at bage en fin smagfuld kage. og hvor man kan hygge sig med børn – børnebørn.

God fornøjelse Marianne – Facebook – Fru-Poulsen @madogblomster Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *