SENNEP – VINTER – SOMMER OG ÆBLE

SENNEP – VINTER – SOMMER OG ÆBLE

Jeg er typen der altid har mindst 5-6 sennep i mit køleskab, jeg er vild med sennep. de milde, stærke, grove og dem med diverse smage. Bare det er sennep. Hvis jeg havde plads til flere sennep, så var der flere, jeg begrænser mig bare.

På formland Jan 2020 så jeg nyheden fra Nybro Frugtplantage – 3 nye sennep en vintersennep, sommersennep og selvfølgelig en æblesennep.

Jeg var så heldig at Tina gav mig 3 jeg kunne smage. jeg har smagt vinter og æblesennep og de skuffede ikke.

Jeg syntes det er nogle fine krukker som de forskellige sennep er i, praktiske, smarte og lige til at sætte ind på bordet. Når de er tomme kan de genbruges i køkkendet til andet formål smart.

Tina og hendes mand Thomas driver Nybro frugtplantage som ligger få kilometer fra Kerteminde på Fyn. Det som plantagen er mest kendt for er deres koldpresset æblemost fra eget mosteri, æblerne kommer selvfølgelig også fra deres plantage.

Sennep er en smags-giver, som jeg bruger meget i køkkenet, og ikke kun til kødvare, som pølser – hambrugryg og hamburger. Jeg bruger det til mange andre ting, dip – dressing – toast – biksemad – sennep sild og meget andet.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *