BANANBRØD MED HASSELNØDDER

BANANBRØD MED HASSELNØDDER

Har du mange bananer som er blevet bløde er dette bananbrød meget lækkert, saftigt, sødt svampet og med knas af hasselnødderne.

Bananbrødet laves i en rugbrøds form

INGREDIENSER

  • 3 modne bananer
  • 3 æg
  • 3 spsk. rørsukker
  • ½ dl raps olie eller kokos olie
  • 220 g hvedemel
  • 1½ tsk bagepulver
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 tsk kanel
  • ½ tsk kardemomme
  • lidt sal
  • 50 g hasselnødder

SÅDAN LAVES BANANBRØDET

  • Æg, sukker og vaniljesukker piskes luftigt i en skål
  • I en anden skål moses bananerne – tilsæt olien
  • Bland banan/olie sammen med æggemassen – pisk det sammen
  • Bland mel og krydderier – tilsæt det til banan æggemassen og pisk igen
  • Vend hasselnødderne i dejen
  • Varm ovnen op til 180C
  • Dejen kommes i en rugbrødsform med bagepapir
  • Bananbrødet bages i 40 minutter. lad det afkøle på en bagerist.

Velbekomme

God fornøjelse Marianne – Facebook – Fru-Poulsen @madogblomster 



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.