BANANBRØD MED HASSELNØDDER

Har du mange bananer som er blevet bløde er dette bananbrød meget lækkert, saftigt, sødt svampet og med knas af hasselnødderne.
Bananbrødet laves i en rugbrøds form
INGREDIENSER
- 3 modne bananer
- 3 æg
- 3 spsk. rørsukker
- ½ dl raps olie eller kokos olie
- 220 g hvedemel
- 1½ tsk bagepulver
- 1 tsk vaniljesukker
- 1 tsk kanel
- ½ tsk kardemomme
- lidt sal
- 50 g hasselnødder
SÅDAN LAVES BANANBRØDET
- Æg, sukker og vaniljesukker piskes luftigt i en skål
- I en anden skål moses bananerne – tilsæt olien
- Bland banan/olie sammen med æggemassen – pisk det sammen
- Bland mel og krydderier – tilsæt det til banan æggemassen og pisk igen
- Vend hasselnødderne i dejen
- Varm ovnen op til 180C
- Dejen kommes i en rugbrødsform med bagepapir
- Bananbrødet bages i 40 minutter. lad det afkøle på en bagerist.
Velbekomme
God fornøjelse Marianne – Facebook – Fru-Poulsen @madogblomster