GAEA JOMFRU OLIVENOLIE

GAEA JOMFRU OLIVENOLIE

GAEA NYHEDER 

Modtaget i gave

Græske Gaea tilbyder nogle af de mest eksklusive ekstra olivenolier af exceptionel høj kvalitet på markedet, og nu introduceres der yderlige to fantastiske olier til det danske marked.

GAEA ORGANIC 500 ml Gaea Organic Ekstra Jomfru Oliven-olie er resultatet af et langvarigt samarbejde mellem gaea og et omhyggeligt udvalgt netværk af økologiske producenter, der dyrker deres oliventræer med rene bæredygtige metoder og i overensstemmelse med de nationale og internationale standarder for økologisk landbrug, håndtering og produktion. “koroneiki” olivensorten (økologisk) er håndplukket og koldpresset inden for få timer efter høst, hvilket giver en enestående kvalitets olivenolie med unikke organoleptiske egenskaber og frisk aroma. Denne olie har en karakteristisk aroma af friske grønne oliven og en frugtagtig smag og passer perfekt til frisk salat, grillede grønsager, fisk og kyllin samt som dip til brød og friske grøntsager.  Forhandler : Meny vejl. u-pris 84,95

GAEA VRANAS 500ml

Gaer Vranas Ekstra Jomfru Olivenolie fra Lesbos, Grækenland produceres udelukkende for Gaea af en enkelt sort håndplukkede oliven. Den vilde olivensort “Agrielia” der bruges til at producere denne olivenolie, er unik for det nordøstlige Ægæiske hav og en af de mest eftertragtede sorter fra Lesbos, der siden gammel tid er anerkendt som en af de største olivenolieproducerende territorier i Grækenland.  Gaea Vranas Ekstra Jomfru Olivenolie har en delikat,frugtagtig smag og passer perfekt til salater, grillet kød eller fisk, pasta suppe samt søde sager. Kan også optimalt bruges som dressing på salat og kogte retter. Forhandler : Meny vejl. u-pris 99,95

Gaea Vranas Ekstra jomfru olivenolie fra Lesbos, GrækenlandSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *