PYNTEBOGEN

PYNTEBOGEN


FORLAG : People´s Press

FORFATTER : Annemette Voss

UDKOMMET : 11 maj 2020

SIDE ANTAL : 176

VEJL. PRIS : 199,95

Modtaget i gave

Bagsiden af bogen : Pynt din kage og del med andre ! Få et væld af skønne idéer til kagepynt, kagekreationer og opskrifter i denne bog Pyntebogen. Der er masser af projekter at tage fat på, blomsterstilke sat ned i små rør, så kagen ligner en hel lille blomstermark, flotte farvede koraller eller sukkerspiraler i pastelfarver – og mange flere.

Smagen af en kagge er naturligvis lige så afgørende som pynten. Prøv dig frem med forskellige bunde, mousser, cremer, geléer og overtræk, eksempelvis konfektbund med lakrids, passionsfrugtmousse, kokosgelé eller choko-karamelganache.

Pyntebogen byder på en masse gode idéer til at sammensætte bunde med forskellige indlæg, mousser og overtræk -og selvfølgelig udførlige guides til at pynte kagen, så du bliver pavestolt over at dele den med andre.

Pyntebogen er en selvstændig opfølger til Lagkagebogen – alle mål passer sammen i begge bøger. Dermed kan opskrifterne frit kombineres, og der er rig lejlighed til at kreere smukt pyntede lag- og moussekager til særlige fejringer.

Læs om Lagkagebogen http://madogblomster.dk/2018/04/20/lagkagebogen/

Mit indtryk af bogen: En rigtig smuk bog, med masser af tips til at serverer en smuk kage, meget flotte billeder. Og som ved alle Annemettes opskrifter er sværhedsgraden angivet, og som noget nyt er der i Pyntebogen et tålmodighedbarometer som er angivet fra 1 til 5, hvor 5 er det højeste. Det er en bog, som absolut er værd at have i sin bogreol. Og jeg er sikker på at der ikke findes nogle der beskriver udsmykning af kager på så smuk en måde. Jeg glæder mig meget til at prøve at arbejde efter Pyntebogen. foruden tips og teknik, er der masser opskrifter på kagebunde – kage indlæg – mousse og overtræk. Jeg er meget glad for tålmodighedbarometeret da jeg må indrømme jeg ikke er den tålemodigste kagebager.

Lidt af hvad bogen indeholder :

Vigtig læsning – sværhedsgrad vs. tålmodighedbarometer. Redskaber og udstyr. Og chokoladetemperering.

Kagebunde

 • Citronbunde
 • Dacquoisebunde
 • Cookiebund
 • Konfektbund med lakrids
 • Kokosbund

Indlæg

 • Havtorncrem
 • Limetrøffel
 • Mangogelé
 • Choko -karamelganache
 • Passionsfrugtgelé

Mousse

 • Citronmousse
 • RUBY Chokolademousse
 • Saltet GOLD chokolademousse
 • Karamelmousse
 • Rabarbermousse

Overtræk

 • Chokoladeomslag med bælgekant
 • Glitter glaze
 • GOLD Chokoladeganache
 • Marcipanomslag

Pynt & teknik

 • Let
 • Middel
 • Svær

Det er lidt af hvad Pyntebogen indeholder. Bogens smukke billeder er taget af Maja Vase

Marianne PoulsenSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *