NYHED FRA LIVOL MAGNESIUMCITRAT

NYHED FRA LIVOL MAGNESIUMCITRAT

Modtaget i gave

Livol MagnesiumCitrat med B6 – 150 stk

Vejl. udsalgspris 99,95 kr

Er du ved at falde i søvn, hen over skrivebordet, og føler du dig ofte træt og udmattet, kan det være en ide, at tage et kig på om du får de vitaminer og miniraler, din krop har brug for. Nyheden MagnesiumCitrat fra danske Livol indeholder bl.a magnesium, som bidrager til en normal muskelfunktion, vedligeholdelse af normale knogler og tænder og til at mindske træthed og udmattelse.

Mandelformet tablet – Dokumenteret lettere at synke end almindelige runde tabeletter.

Vegansk kosttilskud

Livol MagnesiumCitrat med B6

Den nye Livol MagnesiumCitrat med B6 indeholder blandt andet magnesium og vitamin B6, som begge bidrager til at mindske træthed og udmattelse og til et normalt energistofskifte. Magnesium bridrager desuden til en normal muskel- og nervefunktion og til vedligeholdelse af normale knogler. Kosttilskuddet er desuden vegansk, så du kan tage det uden bekymring, hvis du er veganer eller vegetar. Hvis du er småt spisende eller af anden grund har nedsat mavesyreproduktion, er MagnesiumCitrat noget for dig ! Modsat magnesiumhydroxid er optagelsen af MagnesiumCitrat nemlig uafhængig af om der er mavesyre tilstede, hvilket kan være en fordel for personer, der har nedsat syreproduktion som fx småtspisende ældre.

Livol MagnesiumCitrat er som resten af Livols store sortiment udviklet i Danmark og kommer med deres genkendelige glas og etiket.

Anbefalet daglig dosis :

Voksne og børn fra 11 år 3 tabeletter dagligt i forbindelse med et måltid, synkes hele.

MarianneSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *