Hurtig sommerkrans – brug dine blomster hvis de er knækket

Hurtig sommerkrans – brug dine blomster hvis de er knækket

Kender du det at man har nogle blomster der er knækket? og man tænker øv. Brug dem i en krans lavet af pil eller efeu.  Har du pil eller efeu i haven? eller kender du nogle der har,  så kan du hurtigt  lave en krans, og bruge dine små blomster.  Der skal bruges 5-7 lange pil/efeu, fjern bladene fra pile/efeu grenene, og mål den længste gren, passer længden til dit fad når den sættes sammen til en ring, samler du ringen ved at sno enderne sammen eller hæft enderne,  med lidt blomster tråd, hvis der ikke er en gren der er lang nok sætter du bare 2 sammen og fæstner dem med blomster tråd.

Når du har størrelsen på den kranse ring du ønsker snor du de 5-6 andre grene rundt om lidt løst så der bliver huller, hvor der skal stikkes små blomster ned i.

Kranseringen kan også laves af pil, kaprifolie, efeu eller vedbend som er samme plante. Bare grenene er bøjelige.

Når du har lavet kransen med dine grene ligger du den på dit fad, fadet må gerne være lidt dybt så der kan komme lidt vand i, således at der er vand til de kortstilkede blomster.

 

Så begynder du at sætte/stikke de kortstilkede blomster ind i kransen tilfældigt. blomsterne tørrer pænt op, når blomsterne er tørrede ligger du bare kransen på et fladt fad. hele sommeren igennem, tilfører jeg blomster fra stuen, når de er blevet kedelige, uden at komme vand i fadet, således at blomsterne tørrer fint ind, kransen skifter således udsende hele sommeren igennem. Når efteråret banker på kan alle blomsterne fjernes og der kan tilsættes græsser og bær. Til kranseskelettet



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *