FESTLIGE & FANTASIFULDE KAGEBORDE

FESTLIGE & FANTASIFULDE KAGEBORDE


FORLAG : Politikens Forlag

FORFATTER : Emil Obel

UDKOMMET : 26 juni 2020

SIDE ANTAL : 160

VEJL. PRIS : 270 kr

Modtaget i gave

Bagsiden af bogen.

Denne bog indeholder 40 skønne kager, der er perfekte af nyde i en hyggestund med venner og familie – eller som overdådige at servere til den helt store begivenhed. Elsker du at bage, og vil du gerne udfordres lidt? Eller har du bare lyst til at bage noget nemt, der samtidig er nyt og lækkert? Emil Obel har med udgangspunkt i otte forskellige festtemaer skabt otte vilde kageborde. Temaerne spænder fra helt klassiske højtider som jul og påske til mere ekstravagante temaer som “Halloween” – “Rokoko” – og Alice i Eventyrland. Hvert tema indeholder fem forskellige opskrifter på små og store kager – nogle er enkle at bage, andre er lidt mere komplicerede, men de er alle skabt med Emils legendariske sans for eventyrlige ideer, velsmag og et grafisk udtryk. Du behøver selvfølgelig ikke tilberede et helt kagebord – du kan vælge at bage bllot en enkelt af kagerne eller lade dig inspirer til flere på tværs af temaerne. Til opskrifterne er der supplerende råd i form af tips og tricks med trin for trin-billeder til vejledning og teknikker. Detter er en kagebog for alle.

Emil Obel har altid elsket at bage. I 2018 vandt han Den store bagedyst på DR som den yngste deltager nogensinde. Hans kager og særlige bageevner har siden været bredt efterspurt ligesom han idag er ivrig kageblogger med mange følgere på Instragram @emil.obel.

Mit indtryk af bogen.

En super smuk bog, med mange rigtig fine kager, sværhedsgraden er nok for den lidt øvede, ved en del af kagerne. Men man kan lade sig inspirer. Hele bogen er en eventyr bog med så mange smukke fantasifulde kager, og man tager sig i at side og tænke kan jeg snige en tema fest eller 2 ind, så man kan prøve at lave noget der ligner bare lidt. Til alle opskrifterene er der tip, så opskriften kan variere. Bogen starter med gode råd, nogle af opskrifterene er lavet med avanceret udstyr, så der er tip til hvor de evt kan findes.

LIDT AF HVAD BOGEN INDEHOLDER

CARNAVAL – FARVERIGE KAGER

 • Cubo de coco
 • Torta tropical
 • Lola
 • Bananas upside down
 • Mosaico

PÅSKE – PASTEL KAGER

 • Blødkogte æg
 • Påskeharen It´s lemon thyme
 • Passionsfiduser
 • Gulerodseksplosion

ROKOKO – ROMANTISKE KAGER

 • Viol
 • Louis
 • Poire Belle Marie
 • Rouge
 • Le Croquembouche

SOMMERFEST – BLOMSTERNE KAGER

 • Jordbærbed
 • Kransekager ed nødder
 • Solstik
 • Honningbi
 • Isbomber

ALICE I EVENTYRLAND – EVENTYRLIGE KAGER

 • Kaninhullet
 • Klassiske scones med clotted cream og mirabellemarmelade
 • Thekopper
 • Rosenknopper
 • Hjerterdronning

HALLOWEN – UHYGGELIGE KAGER

 • Fungi
 • Parasit
 • Meatpie
 • Radioaktivt udslip
 • Araknofobi

WINTER WONDERLAND – HVIDT, GRØNT OG GULD

 • Æbleskiver
 • Orange
 • Snowballs
 • Julekrans
 • Alpetoppe

GALLA – FESTLIG AFSLUTNING

 • Willkommen, bienvenue, welcome
 • Kransekage petit fours
 • Kaviar
 • Ka´de li´østers
 • Champagnegalloppen

Til slut er der nogle grundopskrifter

En meget smuk og gennemført kagebog hvor der er tænkt på altSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *