ROKOKO BUKET

ROKOKO BUKET

Rokoko buket er ikke så tit man ser dem mere, nu skal blomsterne være mede rustikke og tilfældige sat sammen, det er også pænt men hvis man har nogle blomster med tynde stilke, syntes jeg det er nemmere at binde en rokokobuket, da dens tæthed holder sammen på skrøbelige blomster. rokoko buket bindes efter spiralteknik

Spiralteknik

Når du skal binde din rokokobuket, er spiralteknikken den vigtigste tekink.

Forestil dig en håndfuld ukogt pasta. Hvis du twister dem i hånden ligner det en spiral. Det er samme form, som du skal skabe i din rokokobuket, ved at placere blomsterne en for en.

Brug din “gode” hånd, til at placere blomsterne, og den anden til at holde buketten. Når du placerer stilkene ved siden af hinanden, skal du gøre det, så den nye stilk ligger skråt over den anden. Det er vigtigt, at du altid lægger blomsterne i samme retning, når du opbygger spiralen.

Det vigtigt, at du konstant drejer buketten rundt i hånden. En god huskeregel er at dreje buketten et par centimeter for hver gang, du tilføjer en ny stilk. Drej den samme vej som spiralen, så du ikke kommer til at ødelægge dit arbejde.

HUSK 

Inden du starter så fjern alle blade på det stykke stilk der skal være under vand, da bladene er med til at få vandet til at rådne, husk også at lave et skråsnit på hver stilk, således der bliver en fin snitflade som blomsten kan suges vand op med.

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *