KAGEBOGEN NEMME SKÆREKAGER TIL ENHVER LEJLIGHED

KAGEBOGEN NEMME SKÆREKAGER TIL ENHVER LEJLIGHED

FORLAG : Politikens Forlag

FORFATTER : Annemette Voss Fridthjof

UDKOMMET : 01 Oktober 2020

SIDE ANTAL : 136

VEJL. PRIS : 230

Modtaget i gave

Bagsiden af bogen

Alle er vilde med kage, og man går aldrig galt i byen med at bage en almindelig god, fugtig skærekage Kagebogen er fuld af form- og skærekager, som egentlig ikke gør det store væsen af sig, men som bare smager supergodt. I virkeligheden nok den slags kager, som de allerfleste af o elsker og kan huske fra vores barndom, fordi de er nemme og lige til at overskue, og fordi de smager som kager bare skal smage.

Denne bog gør det let at gøre det lækkert, for nu behøver du kun at lede et sted. Annemette Voss Fridthjofs samling af de nemmeste, bedste og mest velsmagende kager består af alle klassikerne og lidt til. Fra de mest traditionelle som marmorkage, banankage, klassens time-kage, brownie og gulerodskage til mere nytænkte, men dog simple kager som f.eks. pistaciekage og mandelkage med rabarber.

Opskrifterene er bullet proof – de fungerer bare. Derudover indeholder bogen et helt afsnit med gode frostings, cremer og andet lækkert tilbehør, der gør sig godt på og i de friskbagt kager.

Med Kagebogen i hånden behøver der ikke være langt fra tanke til handling, når kagetrangen melder sig, eller der skal bages. Sværhedsgraden er i bund, der er lagt an til hygge, og den dejlige duft af hjemmebag er snart i hus.

Mit indtryk af bogen.

En dejlig bog som jeg kommer til at bruge meget, jeg holder af at bage og holder af når det er nemt og smager, samtidig er jeg ikke god til de fine pyntede kager, da jeg ikke er den mest tålmodige person og helst skal være færdig før jeg er startet. Bogen er fyldt med gode klassikere som jeg tit har set i diverse ugeblade, men ikke har bagt selv, så nu er chancen der. Der er også en del som jeg ikke kendte.

Lidt af hvad Kagebogen indeholder – 48 opskrifter.

 • Kanelkage
 • Den du ved nok
 • Bagt æblekage
 • Klassens time – kage
 • Marmorkage
 • Solskinskage
 • Toscakage
 • Giftkage
 • Citron – birkeskage
 • Blondie med lime og salte mandler
 • Polentakage med appelsin
 • Bradepandecookie med smarties
 • Blåbærkage med havregryn
 • Karamelsnitter med peanuts
 • Sommerhuskage med bær
 • Cremesnegle i bradepande

Annemette kommer desuden med forslag til tilbehør til nogle af de skønne kager, 11 skønne opskrifter på tilbehør findes bagerst i bogen.

Kagebogen indeholder også et kapitel med basisviden, bageudstyr, bageforme, samt bageteknikker.

Nu starter bagedysten igen og der lærte mange af os jo Annemette at kende selvom det er mange år siden. Og mange har en tradition om at bage en kage til de skal se bagedysten, og med denne bog i hånden er der rig mulighed for at finde en dejlig lørdagskage.

Marianne @madogblomsterSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *