HISTORIEN OM BAKKEN

HISTORIEN OM BAKKEN

Her er et indlæg, som jeg ikke plejer at dele. Men da jeg deler mange billeder af bakken på spisebordet i spisestuen, på min IG profil @madogblomster. Syntes jeg at historien om hvorfor bakken altid står på bordet, skal frem i lyset.

Jeg er typen, der altid har dug på bordet, hvis vi skal have gæster. Og jeg kan altså ikke vænne mig til at bruge en dug på bordet som krøller.

Og da jeg samtidig bruger en del hørduge skal de jo altid stryges. Og jeg stryger altid dugen mens den ligger på bordet, en dag da jeg skulle stryge en dug, satte jeg strygejernet på bordet og ville hente dugen. Strygejernet var væltet og havde lavede et strygemærke på bordet, ikke kraftig men nok til at man kan se det på et hvidt bord, derfor har jeg altid en bakke på bordet.

Sådan en ærgerlig ting kan man altid ærgre sig over i lang tid, men da bordet er meget langt, passer det jo meget godt. Og jeg skifter jævnligt ud på bakken efter årstid og sæson.

En lille privat historie om bakken som skifter udsende meget tit, ca hver 14 dag.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *