HJEMMELAVET SLIK

HJEMMELAVET SLIK

FORLAG : Turbine

FORFATTER : Martin Wiese

UDKOMMET : 06 Oktober

SIDE ANTAL : 156

VEJL. PRIS : 249,95

Modtaget i gave

Bagsiden af bogen.

Hjemmelavet slik er ren livsglæde for både store og små. Slik er en fast ingrediens i opskriften på danskernes elskede hygge. Vi kender alle skålen med slik, der rammer bordet hver fredag med de syrlige, de knasende, de bløde, de sjove, de hårde og de salte, pakket ind i den lyse eller mørke chokolade. Med denne bog i hånden kan du selv prøve at lave familiens søde favoritter. Det er en sjov og hyggelig aktivitet i køkkenet, hvor hele familien kan være med.

Du får både opskrifter til det slik, vi kender, børnenes favoritter, den særlige slik, vi spiser til jul, og opskrifter på romantisk slik, på lidt sundere slik, som vi med god samvittighed må spise om mandagen -og meget mere.

Bogens opskrifter er inddelt efter sværhedsgrad med 1-3 karameller og der er symboler ved de mange af bogens opskrifter, der er mulige at servere som vegansk slik.

Mit indtryk af bogen.

En rigtig fin bog, som alle kan hygge sig med, der er opskrifter som er nemme at gå til og det er uden for mange ingredienser. alle opskrifter, vises sammen med et smukt billede. Jeg kunne dog godt have tænkt mig at der stod noget om hvor lang tid, det tager at lave opskriften ca tid. Da jeg ikke har den store erfaring i at lave slik og deraf ikke ved hvor lang tid det tager. Der er mange søde sager som jeg her i efteråret og vinteren vil prøve at lave.

Lidt af hvad bogen  hjemmelavet slik  indeholder – 60 opskrifter – som er opdelt i forskellige kategorier – Dem vi kender – Dem, vi ser i tivoli – Dem, vi deler med dem, vi elsker – Dem vi vil have til jul – Dem vi spiser om mandagen – Dem vi bliver udfordret på.

Dem vi kender – klassisk slik

 • Skumfiduser med vanilje
 • Tærter med P
 • Lakridssøm
 • Spejlæg
 • Citruskarameller

Dem vi ser i tivoli – sjovt og børnevenligt slik

 • Candyfloss
 • Kandiserede æbler
 • Store slikkepinde
 • Krymmelkugler

Dem vi deler med dem vi elsker – romantisk slik

 • Hindbærkarameller
 • Lakridskugler
 • Luksusskumfiduser
 • Hasselnøddekugler

Dem vi vil have til jul – Juleslik

 • Juleskum
 • Karamelfudge
 • Hindbærflæsk
 • Snebolde
 • Fransk nougat med tranebær og mandler

Dem vi spiser om mandagen – sundere slik

 • Dadelkugler
 • Kandiseret ingefær
 • Nøddebar
 • Chokoflakes

 • Spiecy jordbærkarameller
 • Skumhapsere med passion og karamel
 • Slikroulade
 • Pistaciekugler med chokoladestriber

Martin har her lavet en super lækker bog, som jeg tro jeg vil bruge til hygge sammen med mine børnebørn. Og som med kage så er jeg sikker på at alt i bogen smager meget bedre når det er hjemmelavet. Slik er et nydelsesmiddel, hvor hovedingrediensen er sukker eller honning, slik kan være sødt, surt, stærkt og salt. Slik findes i mange typer som bolsjer, chokolade, skum, karamel, konfekt, lakrids, vingummi og dragéSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *