Havreris et sundere alternativ til ris

Havreris et sundere alternativ til ris

Fazer Havreris er produceret i Norden på nordisk havre. Fazer Havreris påvirker klimaet med kun en sjettedel sammenlignet med ris fra Thailand og er derfor et klimasmart alternativ til almindelige ris.* Desuden er det sundere og har en betydeligt højere næringsværdi end almindelige hvide ris.

Fazer Havreris koges kun 13 min.

Fazer Havreris kan bruges både koldt og varmt.

Fazer Havreris har 67 procent mere protein end almindelige hvide ris.

Hos os spiser vi en del ris, og hvis vi kan få et produkt som er produceret her i norden og samtidig er sundere og mindre belastende for miljøet. Er det et et valg vi vælge. Vi bruger ris både varme og kolde.

Efterspørgslen på klima produceret mad er meget oppe i tiden. og flere og flere har kødfrie dage og vælger plantebaseret produkter.

Fazer Havreris kom i butikkerne fra september 2020, 1 kilo koster ca 40 kr og har en holdbarhed på 1 år.

En varm anbefaling herfra2 thoughts on “Havreris et sundere alternativ til ris”

  • Det er et godt koncept man har fundet på med, at dyrke havreris. I betragtning af, at havre er en af vores ældste kornsorter er det mærkværdigt, at der ikke for længst er nogen som har fundet på, at udvinde ris af havre. Vi har med andre ord sket ikke behøvet, at importere ris fra udlandet. For vi har haft vores egen lokale ris hele tiden uden, at være klar over det.

    • Meget rigtigt, og så smager det rigtig godt, dejligt at der stadig bliver udviklet nyheder som ikke belaster miljøet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *