Philodendron – hjertefilodendron

Philodendron – hjertefilodendron

Grønne planter i hjemmet skaber personlighed. Og har mange gode indeskaber. Denne philodendron hedder hjertefilodendron og er med til at skabe et bedre indeklima, da den er luftrensende. Filodendron er en slægt af klatrende og opretstående planter med forskellig læderagtige bladform. Det er en evig populær grøn plante som er nem at holde, og den sælges tit som hængeplante. Den stammer oprindeligt fra Sydamerika. Hvor den klatter op af træer og andre planter. I Sydamerika bliver bladene tit 4-5 gange større en hos vores stueplanter.


En nem begynder plante.

Planten gødes ca ved hver 3-4 vanding

Trives ved normal stue- temperatur

Kan godt lide overbrusning. Helst med kalkfrit vand eller regnvand.

Vandes jævnligt

Trives bedst i halvskygge i hjemmet – gerne øst vinduer.

Der findes rigtig mange forskellige slags philodendron her i gangen har jeg en anden slags, og i stuen har jeg en MonstreaSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *