Irma og Thise Mejeri lancerer 3 nyheder baseret på Græsmælk

Irma og Thise Mejeri lancerer 3 nyheder baseret på Græsmælk

Modtaget i gave

Back to basis – Verdenspremiere Irma og Thise Mejeri lancerer 3 nyheder – yoghurt, creme fraiche og smør baseret på Græsmælk

I dag Onsdag d 24/3 2021 kommer Thise Mejeri med 3 nyheder, som kan købes i Irma butikker landet over.

Thise Mejeri introducerede græsmælk på det danske marked i 2017. Græsmælk er som ordet siger mælk der stammer fra køer som udelukkende æder græs, græsmarksprodukter og urter. Græsmælken kom oprindeligt fra en enkelt landmands 120 køer, men snart oversteg forbrugernes tørst efter græsmælk, og der kom en ekstra landmand til. I år 2021 er en 3 gård blevet en Thise-gård og er ved at blive omlagt til græsmælksproduktion. Deraf stiger mælkemængden og efterspørgslen. Og sortimentet bliver nu udvidet med 3 produkter. Yoghurt 4,2 % – Smør – Creme fraiche 38%.

  • Yoghurt af græsmælk. En mild yoghurt med 4,2 % fedt – baseret på græsmælk. Smagen er rund og helt uden den syrlighed, som normalt forbindes med yoghurt naturel. Yoghurten tappes i et bæger fremstillet af FSC-certificeret pap med et minimalt plastindhold. Brug yoghurten som morgenmad, desserter, smoothies, dressinger eller når du bager.

Yoghurt af græsmælk, 400g vejl udsalgspris 18,00 kr.

  • Creme fraiche 38% af græsmælk. Fast i konsistensen med mild og pikant syrlig i smagen, fremstillet af græsmælksfløde og med et fedtindhold på 38%. Det tager næsten dobbelt så lang tid at fremstille Græsmælks creme fraiche, som det tager at fremstille den almindelige økologiske. Syrningstiden forlænges betydeligt. Den forlængede syrningstid giver en anden smagsprofil med flere smagsnuancer. denne creme Fraiche tappes i et bæger fremstillet af FSC-certificeret pap med et minimalt plastindhold.

Creme fraiche af græsmælk, 200 g vejl udsalgspris 18,00 kr.

Den sidste nyhed har den smukkeste gule farve som man altid hørte sine bedsteforældre fortælle at sådan skulle en rigtig smør se ud.

  • Smør af græsmælk. Smør udkærnet af græsmælks- creme fraiche som igen er fremstillet af græsmælksfløde. Slow Food – for den færdigsyrnede creme fraiche er så fast i konsistensen, at den ikke umilddelbart kan pumpes over i smørkærnen. Der skal håndkraft til. Det skal det også når smørret skal pakkes. Græsmælks-smør er et digmeprodukt

Smør af græsmælk, 100 g vejl udsalgspris 16,00 kr.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *