BEGONIA REX

BEGONIA REX

Kongebegonia – Begonia Rex  – Bladbegonia der findes mange forskellige inden for gruppen. 

Gamle farmor eller mormor planter kært barn har mange navne. jeg er vild med begonia planter og har en del, de er nemme at passe syntes jeg.

Endnu en af mine mange  begonia planter, som  jeg kan ikke stå for.  Bladtegningerne på Begonia rex varierer stærkt fra plante til plante. De bliver ikke særlig store indendørs, og får de 5-6 nye blade om året. Om sommeren får de små, blegrøde blomster, men de bør straks nippes af for ikke at svække bladvæksten. det gør jeg ikke jeg syntes de er meget søde med deres små fine blomster som titter frem under bladene. Skal stå rigelig lyst, men ikke i direkte sol. Skal de stå i vinduet, må dette vende mod nord. jeg har nogle af mine stående i et syd vindue og det går fint, da jeg har træer som skygger lidt for solen.

Jeg vander alle mine begonia 2 gange ugentligt, og fra marts til september gøder jeg med gødning 1 gang om måneden.

 

MarianneSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *