II FORNAIO – LANCER 3 NYE BRØD

II FORNAIO – LANCER 3 NYE BRØD

Den dansk-italienske håndværksbageri II Fornaio. Lancer 3 klassiker som vi kender og så alligevel ikke. De 3 nyheder som kan købes nu er Ciabatta Durum – Primitivo Fresco surdejsflute og Focaccia med urteolie. Brødene er pakket i beskyttet atsmofære, der gør det muligt for brødene at bibeholde den høje kvalitet og velsmag helt uden tilsætningsstoffer.

Brødene er hverken på køl eller frost i butikkerne, men tit midt i butikkerne – Flg. butikker har dem Daglig brugsen – Salling – Osuma.dk – Spar -Føtex – Bilka – Super Brugsen – Kvickly – Irma – Meny – Coop.dk – Nemlig.com

Ciabatta Durum boller bagt med surdej, masser af vand og siciliansk durumhvede. bollerne er perfekte til morgenbordet, madpakken eller som madbrød – de skal blot varmes i oven 5-7 minutter.

Focaccia med urteolie et helt nyt focaccia mad og sandwichbrød bagt på hvedesurdej, italiensk tipo OO hvedemel tilsat havsalt og ekstra jomfru olivenolie som blandes med krydderurterne rosmarin og persille. brødet skal opvarmes 5-7 min i ovn.

Sidst men ikke mindst er der Primitivo Fresco et helt nyt og ganske unikt IL Fornaio brød – håndlavet og bagt i København på mild surdej og italiensk hvede og rug. Flutet håndformes og bages ved høj temperatur for at sikre en karakterfuld skorpe. Tilberedningen er 5-9 minutter i ovnSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *