GRØFTEKANTS BUKETTER – ØHOP

GRØFTEKANTS BUKETTER – ØHOP

Sommeren 2020 blev for langt de fleste anderledes, end hvad de havde forventet, at man kunne komme gratis ud på de danske øer syntes manden og jeg, lød meget spændene, og det benyttede vi os meget af. det betød også at jeg kom hjem med grøftekants buketter fra de danske øer.

Denne buket stammer fra vores første øhop som gik til Sejerø

Denne buket stammer fra vores andet øhop som gik til Askø/Lilleø

sommeren igennem besøgte vi mange små øer, det var rigtig hyggeligt, og vi vil helt sikkert gentage det, i år 2021 har vi hver weekend, været i sommerhus, da vi købte sommerhus i foråret 2021. så der har ikke været plads til meget andet.

billedet her er fra først på sommeren, huset var tømt for møbler så der var meget der skulle købes, og vi er næsten færdig og klar til at nyde vores fine sted.

Billedet er fra da vi så huset første gang.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *