ASIAN STYLE SMÅ OG STORE RETTER

ASIAN STYLE SMÅ OG STORE RETTER


FORLAG : Lindhardt og Ringhof

FORFATTER : Louisa Lorang

UDKOMMET : 23 August 2021

SIDEANTAL : 176

VEJL. PRIS : 249.95

Modtaget i gave

Bagsiden af bogen : Nemme hverdagsretter – I denne bog har Louisa Lorang ladet sig inspirere af det asiatiske køkken og viser, hvordan du nemt får gang i gryderne, smæk på smagen og nogle virkelige lækre måltider på bordet.

Her er både lette vietnamesiske supper med friske krydderurter, krydrede karryretter og friske salater med kød og grønt. Der er også nemme og velsmagende nudel- og risretter, koreanske baoboller og vietnamesiske bahn mi-sandwich med snasket gris og selvfølgelig små hapsere som wonton, gyoza og forårsruller.

Lidt af hvad der er at finde i bogen ASIAN STYLE SMÅ OG STORE RETTER

 • Miso – kylling med spicy agurksalat
 • Stegte udonnudler
 • Lynhurtige nudler og grønt
 • Kødboller asian-style
 • Kylling i grøn karry
 • Crispy kylling asian-style
 • Stegte ris med kylling
 • Oksekødssalat thai-style
 • Spicy nudelsuppe med oksekød og pisket æg
 • Tom Kha Gai kokossuppe med kylling
 • Sur sød gris
 • Katsu curry
 • Oksekød i panang-karry
 • Tom Yam

Dette er et lille udpluk af opskrifterne, det er dem som jeg tænkte den og den må jeg prøve, foruden dem jeg har udvalgt, findes der 37 andre skønne opskrifter. til hverdagsretter. Sidst i bogen findes lidt opskrifter på dip og kærlighed.

Opskrifterne er angivet med tid på hvor lang tid man bør forvente at bruge, og selvfølgelig er der angivet hvor mange personer retten er til. Retterne er til 2 eller 4 personer enkelt til ca 6 personer.

Bogen ASIAN STYLE SMÅ OG STORE RETTER indeholder sider med billeder af nogle af de ingredienser som bruges i bogen, samt beskrivelse af de forskellige ingredienser.

Mit indtryk af bogen : ASIAN STYLE SMÅ OG STORE RETTER

Jeg har mange af Louisa Lorang´s bøger og syntes det er dejlige kogebøger som ikke er svære at lave retter efter. opskrifterne er altid med et billede af retten som betyder meget for mig, da det giver et godt indtryk af opskriften,

Louisa Lorang er kok, opskriftudviklere og foodstylist. Hun har udgivet en lang række kogebæger og har desuden sit eget on-line magasin Lorang&Co.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *