Skærehaven hos madogblomster

Skærehaven hos madogblomster

Skærehaven sommeren 2021

Det er min 3 sommer med skærehave. Hvert år er blevet bedre og bedre. Så jeg har store forventninger til skærehaven denne sommer.

Jeg har blandt andet blandet hestegødning i jorden i efteråret, og har hævet mine højbede fra 1 palleramme til 2. For at bedre kunne vande godt igennem.

Jeg har også haft plantelys og varme på, det kan jeg se resultatet af nu, det har været godt. Blomsterne er længere fremme nu først i juli, frem for sidste år. Men næste år skal jeg nok være lidt tidligere ude. Da en del af mine blomstervenner har større og tidligere blomster.

Nu er vi sidst i Juli og alt er begyndt at blomster, så fint jeg kan plukke 4-6 buketter om uge nu.

Noget jeg har meget af i skærehaven er zinnia (frøkenhat) de er så holdbare i buketter og kan fåes i de smukkeste farver, jeg har i år haft en del forskellige

Næste år vil jeg også prøve at sprede mig over flere farver, få lidt flere gyldne og grønne farver ind, jeg holder mig meget til lyserøde, hvide og lilla blomster.

Nu hvor efteråret titter frem. skal jeg til at planlægge næste år. Jeg har besluttet at der kommer 5-7 nye højbede til dem har jeg haft dahlia i dette år. det har ikke været godt. Så jeg har gravet ( læs manden har) 4 lange bede i græsset i forhaven til næste års dahlia planter.

Jeg skal også have flere græsser til fyld og floffy buketter.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *