KONFEKT

KONFEKT

FORLAG : Lindhardt og Ringhof

FORFATTER : Louisa Lorang

UDKOMMET : 14 Oktober 2021

SIDEANTAL : 152

VEJL. PRIS : 149.95

Modtaget i gave

Bagsiden af bogen : Konfekt Denne bog er et overflødigshorn af konfekt og søde sager. her kan du finde nemme opskrifter på klassisk konfekt, hjemmelavede marcipan og nougat, påskeæg, trøfler, kransekage, fransk nougat, fudge og skumfiduser. Du kan også lære at lave lækkerier som lakridskugler, flødekarameller med salt og hasselnødder, små flødeboller med mokka, bounty med kokos, lime og citrongræs og meget mere.

Lidt af hvad du finder i bogen konfekt

 • Bounty boom
 • Hindbærtrøfler med knas
 • Ingefærtrøffel
 • Islandske chokobomber
 • Minikiksekage
 • Minikransekagecupcakes
 • Nøddehorn
 • Nougatmåtter
 • Popcorn crak
 • romkugler
 • Snebolde med limoncello og kokos

Dette er et lille udpluk af opskrifterne, det er svært at vælge for den er mange at vælge imellem, der er 55 opskrifter på hjemmelavede godter og knas. Og selvfølgelig er bogen ikke kun 1 man bruger til jul og påske, men 1 bog man kan bruge hele året. Når man vil imponerer men hjemmelavede konfekt.

Alle konfekt opskrifterne er med et billede så man kan danne sig et indtryk af konfekten. Ved hver opskrift er der et nyttigt tip.

Mit indtryk af bogen Konfekt : En bog hvor alle kan være med, store som små, og som ikke kræver et kæmpe ingrediens lager eller stor erfaring inden for det søde køkken. Bogen konfekt er en bog som er lige at gå til, den kan tages frem igen og igen, til jul, påske fødselsdag eller anden stor begivenhed i familien. prisen er 149,95 det gør bogen til en oplagt værtindegave eller bare en veninde gave ville også passe som mandelgave til voksne. Jeg er nok den største juleelsker og laver altid hjemmelavede konfekt, jeg syntes det er så hyggeligt at stå og nusse med chokolade og marcipan. Tit laver jeg træstamme og karameller. Men snebolde med limoncello og kokos kommer på min liste sammen med nøddehorn og nougatmåtter, denne jul.

Louisa Lorang er kok, opskriftudviklere og foodstylist. Hun har udgivet en lang række kogebæger og har desuden sit eget on-line magasin Lorang&Co.

Marianne PoulsenSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *