MALDON SALT I NYT DESIGN

MALDON SALT I NYT DESIGN

Flagesalt, husholdningssalt, køkkensalt, bordsalt eller blot salt. Bruges i madlavning i det salte og søde køkken, som smagsforstærkende krydderi.

Den daglige anbefaling er 5-6 gram, mange bruger dog meget mere, Salt er den mest anvendte ingrediens i madlavningen, det er også den mest uundværlige. I 140 år er Maldon saltblevet fremstillet efter samme traditionsrige metoder, hvor det ikoniske pyrmideformede flagesalt er håndudvundet for at sikre den helt rette smag og struktur.

Maldon flagesalt giver altid den sidste lille magi til maden, hvad enter der er til morgenmaden, frokosten, aftensmaden, drinken eller chokoladen.

Nye klæder

Du får stadig den samme gode flagesalt, men nu i nye klæder. Det nye design er skabt ud fra den ikoniske pyrmideform, flagesaltet naturligt har og således prydes emballagen af smukke, geometriske former i de helt rigtige Maldon grønne farver.

Maldon sea salt flakes 250 g, vejl udsalgspris 37,95

Maldon flagesalt forhandles i alle velassorterede supermarkeder.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *