Quinoa grød

Quinoa grød

Morgenmad til 2 personer

Ingredienser

2 dadler

1 banan

½ dl quinoa

ca 4 dl mandeldrik eller havredrik

ca 1 ½ dl vand

1 dl havregryn

1 spsk solsikkefrø

3 spsk tranebær

lidt salt

Dadler uden sten skæres i tern. Skær bananen i skiver. Quinoaen skylles grundigt, kom quinoaen i en gryde sammen med vand og havredrikken. kog det sammen ca 6-7 minutter, tilsæt derefter de andre ingredienser og kog videre 7 minutter. Server grøden toppet med frugt eller kerner.

Man kan sagtens koge den dagen før og sætte den på køl, så tilsættes der bare lidt mere væde dagen efter når det varmes op, kan godt varmes op i en mikroovn, jeg laver tit en dobbelt portion, så jeg har til at tage med på job 3-4 dage.

Tak fordi du læser med Marianne @madogblomsterSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *