Peberkager

Peberkager

FORLAG : Turbine

FORFATTER : Marit Hovland

UDKOMMET : 21 September 2022

SIDEANTAL : 144

VEJL. PRIS : 249,95 kr

Modtaget i gave

Bagsiden af bogen : Peberkager I denne bog lærer du, hvordan man kan bruge peberkagedej på mange forskellige måder. Peberkager med karamelfyld vil garanteret vække glæde hos både store og små. En anden sjov og nem ide er at bage peberkagerne i et vaffeljern. Og kunne det ikke være fint at pynte juletræet med spiselige julekugler?

Uanset om du fortrækker at bage lynhurtige peberkager, der kommer mere eller mindre færdigpyntede ud af ovnen, eller om du hellere vil bruge god tid på detaljer og pynt, så vil du få glæde af denne bog.

Lidt af hvad der er af skønne opskrifter i bogen :

 • FYLD KAGEDÅSEN
 • Snemandshovder
 • Nisser med kokosskæg
 • Snefnug med chokoladeknapper
 • Kakaostjerner

 • NY SMAG
 • Glitrende citronstjerner
 • Dessert med peberkagemænd
 • Peberkagesnegle med kanelremonce
 • Peberkager bagt i vaffeljern

 • JULEPYNT
 • Flettet julehjerter
 • Peberkagehus
 • Koppekantpynt

Dette er et lille udpluk af nogle af de mange opskrifter, som bogen Peberkager indeholder, der er ialt 55 skønne kageopskrifter. derudover er der en side med chokolade temperering, og mange skabeloner, til peberkage figurer. Marit deler opskriften på hendes mors peberkagedej. Og fortæller om glæden ved at bage Peberkager.

Jeg er er ikke vokset op med hjemmebagte peberkager, min glæde ved peberkager startede først for et par år siden, hvor jeg dels var i Sverige og så man kunne købe et saml-selv peberkagehus. og da jeg havde set sådan nogle på instragram, købte jeg også et saml-selv hus og fik det samlet så fint, duften af det i december er magisk. Mit hus er fra julen 2017 og blev brugt til borddækning. De senere år har jeg lavet småkager som jeg har pyntet.

Bordet 1 juledag hos mig med peberkager på tallerknerne og et købt peberkagehus.

Jeg glæder mig til at prøve at lave Marit´s peberkagedej og bruge nogle af hendes opskrifter, Bogen er en bog som jeg vil få megen glæde af, og hvis du mangler julegave ønske eller en gave ide, får denne bog en kæmpe anbefaling.

God bagning i December MarianneSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *