HINDBÆRSNITTER MED ET PIFT AF CITRON

HINDBÆRSNITTER MED ET PIFT AF CITRON

Jeg holder rigtig meget af hindbær snitter, men syntes nogle gange at de er lidt for søde, derfor tilsætter jeg altid citron skrald, jeg syntes det giver en dejlig smag til det søde.

Ingredienser til 10 runde hindbærsnitter

vanilje fra ½ vaniljestang

150g stuevarmt smør

70g flormelis

250g kagehvedemel

1 citron fint revet 1 tsk bagepulver

½ dl vand

kornene fra vaniljestangen mases sammen med flormelisen, kom mel, bagepulver, smør, flormelisen, det fint revne citron og ½dl vand i en skål og rør det sammen, jeg rører det på min røremaskine, det kan man godt, nå dejen er samlet, kommes den i en skål og sættes på køl i en time.

Efter 1 time drysses mel ud på bordet, og rul dejen ud til en tykkelse på ca 3mm og udstik kagerne med den udstikker du ønsker, jeg har brugt en rund bølget på ca 8 cm i diameter. husk der går 2 til hver hindbærsnitte, der bør kunne blive 20 stk = 10 hindbærsnitter.

kom lidt mel på en paletkniv og løft kagerne over på en bageplade med pagepapir, bag dem midt i ovnen ca 8 minutter, mærk på dem de må gerne være lidt bløde som om de er halvbagte.

efter endt bagetid tager du de 10 pæneste fra til toppen,

top kagerne kommers der glasur på og de drysses med frysetørret hindbær

160g flormelis

lidt vand

På de kager der skal bruges som bund kommes der 1½ tsk hindbærmarmelade  og kage toppen ligges oven på.

GOD FORNØJELSE   Marianne madogblomster

 



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *