BANANBRØD MED ROSIN

BANANBRØD MED ROSIN

Ingredienser

5- 6 modne bananer (500 g) – 120 g blødt smør – 225 g farin sukker – 1½ tsk vaniljesukker – 300 g hvedemel -1½ tsk bagepulver – 150 g mørk chokolade, ca. 70% – grofthakket eller knapper – 60 g rosiner


Bagetid:

Ca. 1 time og 15 min. ved 160° – varmluft.

  • Mos bananerne med en gaffel eller et piskeris.
  • Rør det bløde smør, sukker og vaniljesukker sammen og bland det med bananmosen.
  • Rør æggene i et ad gangen og rør kærnemælk i.
  • Kom mel, bagepulver, salt og citronskal i og rør det ud. Rør til sidst chokolade i dejen.
  • Beklæd en brødform på ca. 1,5 liter med bagepapir og hæld dejen i. Drys sukker på toppen.
  • Bag bananbrødet – det er færdigt , når du kan stikke en kødnål i, og der ikke hænger dej ved. Lad det køle af på en rist ca. 1 time, før du skærer i det.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *