GULERODSSUPPE MED SALSA

GULERODSSUPPE MED SALSA

 

Ingredienser til 2 personer

 

300g gulerødder

200g kartofler

100g løg

1 tsk stødt korianderfrø

1 tsk kanel

7 dl grøntsagsbouillon

2 dl appelsinsaft

 

SALSA

1 avocado

2 tomater

10 cm agurk

1 fed hvidløg

1 citron

 

Skær grøntsagerne i tern og kog dem i grøntsagsbouillonen sammen med krydderierne i 15 minutter. blend herefter suppen, tilsæt appelsinsaften og hæld suppen tilbage i gryden, smag til med peber og salt.

Imens suppen koger laver du salsa, skær avocadoen i små tern og vend dem i citronsaft, skær ligeledes tomater og agurk i små tern. Bland tomater og agurk med avocado og presset hvidløg, smag til med salt og peber.

Server suppen varm med en skål salsa til toppen, og ristet rugbrød.

Suppen kan spises kold.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *