KALENDER KRANS

KALENDER KRANS

Kalender lys 🙂 sikke mange forskellige slags man kan købe, tynde, tykke, batteri lys og stearin. Udvalget er alsidigt og stort. Vi har altid 2-3 kalenderlys, jeg er en kæmpe julehygge fis og syntes kalenderlys hører til i december.

Jeg er også typen der aldrig kan få kalenderlysene store nok og med mange mange brændetimer. Hvilket resulterer i at når vi når til den 24 december. Er vores lys meget tit på 12-13 december, det afholder mig ikke fra at købe tykke lys med mange brændetimer igen 😉

Denne kalender krans har kun 12 lys, det er så kun et ½ lys hver dag,. det tænker jeg nok vi når.

Ingredienser til kransen

  • Elefanttråd
  • Floratape – blomstertape
  • Eukalyptus
  • Vindheks
  • Efeu
  • Brudeslør
  • Mos
  • Ståltråd
  • 12- 24 lysholder med klips (gammeldags)

Start med at form kransen af elefanttråd så stor som den skal være, når kransen er som det passer hæftes elefanttråden sammen med ståltråd, og der kommes floratape omkring. derefter bindes der lidt mos på hele vejen rundt.

Derefter begynder man at binde efeu, eukalyptus, vindheks og brudeslør på kransen, skiftevis hele vejen rundt . Til sidst sættes lysholderne på, jeg har brugt gammeldags lysholder, med klips .Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *